• © تمامی حقوق این وب سايت متعلق به ICTPress.IR می باشد.
    © Copyright 1998-2013 ICTPress.IR - ICT
Facebook
Twtitter
Twtitter
نسخه مناسب چاپ

کاهش خطر ابتلا به کبد چرپ با مصرف روزانه چهار فنجان قهوه یا چای

1413008308356_4ICTPRESS - نوشیدن چهار فنجان قهوه یا چای در طول روز می‌تواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد.

به گزارش ICTPRESS ، تحقیقات انجام شده در استرالیا نشان داد نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در ساعات اولیه صبح، خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می‌دهد.
در این تحقیقات همچنین مشخص شد افزایش مصرف کافئین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را کاهش دهد؛ زیرا کافئین متابولیسم چربی در کبد را تحریک می‎کند.
بر اساس یافته‌های این تحقیق مصرف چهار فنجان قهوه یا چای در طول روز می‌تواند خطر ابتلا به کبد چرب را کاهش دهد.
حدود 70 درصد از مردم جهان که مبتلا به چاقی و دیابت بوده، دارای بیماری کبد چرب غیر الکلی نیز هستند. این بیماری در بین مردم آمریکا شیوع 30 درصدی دارد.

شماره خبر: 22298
تاریخ: یکشنبه 13 اردیبهشت 1394  8:25 AM

نظر خود را برای ما ارسال کنید

نام شما:
ایمیل شما:
نظر شما:
کد امنیتی:
Jasjoo CAPTCHA

پیوندهای مرتبط