آرشیو اخبار

مهندس کامبیز قدس:  پیش نویس سند تقسیم کار حوزه افتا وزارت آماده شد

مهندس کامبیز قدس:

پیش نویس سند تقسیم کار حوزه افتا وزارت آماده شد

ICTPRESS - پیش نویس سند تقسیم کار حوزه افتا وزارت، توسط کارشناسان و متخصصان وزارت ارتباطات و بر اساس سند افتا تهیه و تدوین شده است.

به گزارش ICTPRESS به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس کامبیز قدس، مشاور وزیر در امنیت فضای تبادل اطلاعات ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در سند افتا که در اسفند سال 87 توسط دولت ابلاغ شده، 27 عنوان فعالیت به عنوان فعالیت‌های اساسی در زمینه راهبردهای امنیت فضای تبادل اطلاعات مطرح شده است.
وی افزود: بر اساس این عنوان‌ها، وظایف هر یک از دستگاه‌ها مشخص شده و نهادهای اجرایی می‌بایست با همکاری سایر دستگاه‌ها، مسوولیت راهبردهای مورد نظر را اجرایی کنند.
وی خاط نشان کرد: بر اساس این سند، مسوولیت اجرای 10 عنوان از مجموع 27 عنوان راهبرد سند مذکور بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار داده شده است و این وزارت در 13 عنوان دیگر به عنوان همکار شناخته می شود.
کامبیز قدس تصریح کرد: بر همین اساس، پیش نویس سند تقسیم وظایف راهبردها مشخص ، تهیه و تدوین شده و در آن، مسوولیت هر یک از زیر مجموعه‌های وزارت در راستای اجرای بندهای موجود، تعیین شده است.
وی ادامه داد: این پیش نویس به زودی در شورای معاونان وزارت ارتباطات مطرح و پس از تصویب برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
مشاور وزیر در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات، گفت: با توسعه شبکه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات، یکی از موضوعات اصلی مطرح از سوی کارشناسان و متخصصان، تأمین امنیت ICT است تا سرویس و محتوایی که ارائه می شود، سالم و بدون نقص به کاربران عرضه شود.
وی تأکید کرد: تاکنون تلاش‌های گسترده‌ای از سوی زیر مجموعه‌های وزارت ارتباطات صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به راه‌اندازی مرکز آپا از سوی مرکز تحقیقات مخابرات ایران، مرکز ماهر از سوی شرکت فناوری اطلاعات و تلاش‌های شرکت ارتباطات زیرساخت برای تأمین امنیت شبکه‌هایی که متولی آن است اشاره کرد.
وی افزود: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بتوانیم از این تلاش‌ها به صورت یکپارچه و هماهنگ و در راستای تامین امنیت بهتر سرویس و خدمات شبکه ارتباطی کشور استفاده کنیم.


 


این خبر تابحال 655 مرتبه مشاهده شده است.

شماره خبر:5713
تاریخ درج خبر:۱۳۸۸ يازدهم اسفند
ساعت درج خبر:17:10:38
نظر خود را برای ما ارسال نمائید...
  • نام:
  • ایمیل:
  • وب سايت / وبلاگ:
  • نظر: