آرشیو اخبار

 نبود نقشه راه و معماري فناوري اطلاعات جامع

نبود نقشه راه و معماري فناوري اطلاعات جامع

ICTPRESS - يك استاد دانشگاه درباره اينكه كشور ما در مقايسه با ساير كشورهاي جهان چه ارزش افزوده‌اي در حوزه IT داشته گفت: بايد گفت تعداد علاقمندان و كاربران ما در سطح جهاني به اندازه‌اي پيشرفت داشته كه در سطح خاورميانه مقام اول از نظر تعداد كاربران داشته‌ايم .

امير مدرسي ، يك استاد دانشگاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ICTPRESS با بيان اين مطلب گفت: يكي از اقدامات بسيار خوب در حوزه آموزش و پرورش تهيه نقشه راه توسعه مدارس هوشمند است؛ اين پروژه مي‌تواند محور توسعه آموزش و پرورش آينده باشد
وي با بيان اينكه  يكي از موضوعاتي كه اين روزها در دنياي فناوري اطلاعات بسيار مورد توجه قرار گرفته استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي در توسعه اقتصادي و آموزشي است ابراز داشت: توسعه فناوري اطلاعات در جهان همچنان به يكي از محورهاي اساسي در توسعه كشورها بدل شده است، به گونه‌اي كه هم اكنون شاهديم بسياري از سازمان‌ها و دستگاه‌هاي دولتي و بخش خصوصي و موسسات آموزشي و دانشگاهي درگير مسائل اين حوزه به صورت مستقيم و يا غير مستقيم شده‌اند.
به گفته نبود يك نقشه راه و معماري فناوري اطلاعات جامع در سطح كشور يك ضعف اساسي در اين زمينه محسوب مي‌شود گفت: چون هدف مشخصي در اين حوزه وجود نداشته است نمي‌توان ميزان موفقيت و يا عدم موفقيت را سنجيد اما در هر صورت بايد اذعان كرد براساس تحولات جهاني در اين حوزه در كشور ما نيز تغييراتي بوجود آمده است.
مدرسي گفت: براي توسعه اين فناوري در صورتي كه يك نقشه راه مناسب  كه جامع و كامل باشد و  بتواند يك سرانه بودجه به ازاي هرايراني براي توسعه فناوري اطلاعات مشخص كند بسيار راهگشا و مطلوب خواهد بود.

 


این خبر تابحال 596 مرتبه مشاهده شده است.

شماره خبر:5744
تاریخ درج خبر:۱۳۸۸ شانزدهم اسفند
ساعت درج خبر:09:52:47
نظر خود را برای ما ارسال نمائید...
  • نام:
  • ایمیل:
  • وب سايت / وبلاگ:
  • نظر: