آرشیو اخبار

 دسترسی 73 درصد انگلیسی ها به فناوری اینترنت

دسترسی 73 درصد انگلیسی ها به فناوری اینترنت

ICTPRESS - طبق گزارش منتشر شده از سوی اداره آمار ملی انگلیس (ONS) هم اکنون بیش از 10 میلیون خانه در انگلیس به اینترنت دسترسی دارند .

به گزارش ICTPRESS به نقل از "ITP.net" بنابر این گزارش در سال 2010 میلادی تعداد کاربران اینترنتی در انگلیس که هر روزه آنلاین هستند به  30 میلیون نفر رسیده که این رقم نسبت به آمار کاربران اینترنتی آنلاین سال 2006 دو برابر افزایش یافته است .
گزارش ها حاکی است ، در میان تمامی شهرهای این کشور لندن به بیشترین سطح ارتباطات اینترنتی پهن باند دسترسی دارد و 83 درصد کل شهروندان ساکن این شهر به اینترنت دسترسی دارند.
بررسی ها حاکی است که تعداد کاربرانی که از طریق گوشی های تلفن همراه خود به اینترنت متصل می شوند در کشور انگلیس رو به افزایش است و درصد این دسته از کاربران از 8 درصد در سال 2009 به 31 درصد در سال 2010 افزایش یافته است .
بنابر این آمار در سال گذشته تعداد 31 میلیون کاربر آنلاین در انگلیس اقدام به خرید آنلاین کرده اند و 17 میلیون کاربر نیز برنامه های تلویزیونی و رادیویی را آنلاین تماشا کرده اند .

73% OF UK HOMES NOW HAVE INTERNET ACCESS

A report has been released today from the UK Office for National Statistics (ONS), which reveals that over 19 million homes in the UK now have Internet access

 

 


این خبر تابحال 371 مرتبه مشاهده شده است.

شماره خبر:7765
تاریخ درج خبر:۱۳۸۹ دوازدهم شهريور
ساعت درج خبر:08:23:55
نظر خود را برای ما ارسال نمائید...
  • نام:
  • ایمیل:
  • وب سايت / وبلاگ:
  • نظر: