آرشیو اخبار

  تولید سریعترین کارت های حافظه ای SDHC جهان توسط توشیبا

تولید سریعترین کارت های حافظه ای SDHC جهان توسط توشیبا

ICTPRESS - شرکت توشیبا از تولید سری جدید کارت های حافظه ای SDHC خبر داد که گفته می شود این کارت های حافظه ای جدید دارای بالاترین سرعت خواندن ونوشتن اطلاعات در مقایسه با دیگر انواع کارتها هستند .

به گزارش ICTPRESS   ؛ این کارت هایSDHC که دارای ظرفیت 4 ، 8 و 16 و 32  گیگابایتی هستند از ماه نوامبر سال جاری  به طور رسمی روانه بازار جهانی خواهند شد .
این کارت های حافظه ای نخستین کارت های حافظه ای سازگار با SD 3.0, UHS104 ، هستند که ماکزیمم سرعت خواندن آنها  95 مگابایت در ثانیه و حد اکثر سرعت نوشتن آنها 80 مگابایت در ثانیه است .
شرکت توشیبا این کارت های حافظه ای  microSDHC UHS-I  را در نمایشگاه IFA برلین که از روز سوم سپتامبر در حال برگزاری است به نمایش گذارده و به زودی در نمایشگاه فوتوکینا 2010  نیز که قرار است از روز 21 سپتامبر در شهر کلن آلمان برگزار شود آنها را عرضه خواهد کرد .

Toshiba to Launch the World’s Fastest SDHC Memory Card
Toshiba today announced the launch of 8GB, 16GB and 32GB SDHC UHS-I cards compliant with the SD Memory Card Standard Ver. 3.0 (SD 3.0), UHS104. These new SD cards offer the world’s fastest SDHC data read and write speeds.


این خبر تابحال 386 مرتبه مشاهده شده است.

شماره خبر:7826
تاریخ درج خبر:۱۳۸۹ پانزدهم شهريور
ساعت درج خبر:10:10:09
نظر خود را برای ما ارسال نمائید...
  • نام:
  • ایمیل:
  • وب سايت / وبلاگ:
  • نظر: