به گزارش شبکه خبری ICTPRESS؛ پروفسور «هنری اوتو» از HWWI میگوید: سرمایهگذاری در زیرساختهای حمل و نقل؛ اطلاعات و ارتباطات و همچنین جامعه و افرادی که در آن شهر زندگی میکنند؛ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
او که در جریان یک سخنرانی در نمایشگاه سبیت 2016 در هانوفر آلمان صحبت میکرد؛ گفت: شهرها باید استاندارد زندگی کردن را بالا ببرند. اما در کنار آن باید هم پویاتر باشند و هم کارآمدتر. هر شهر باید استراتژی هوشمندی خاص خود را توسعه دهد چون نقطه شروع برای مکانهای مختلف متفاوت است.
هامبورگ یک نمونه از مشکلاتی است که میتواند بوجود بیاید
آخرین آمارهایی که از هامبورگ ارائه شده نشان میدهد که چرا نیاز به هوشمندتر کردن شهرها برای آینده امری حیاتی است: تقریبا نیمی از سفرهای کاری در این شهر با ماشین انجام میشود. نتیجه این مسئله کاملا روشن و واضح است: ترافیکهای سنگین در مرکز شهر. به گفته مؤسسه آماری تامتام؛ ترافیکها بطور میانگین میزان تأخیر تا 32 درصد افزایش پیدا کند اما در ساعات اوج شلوغی این زمان به 50 درصد هم افزایش مییاید.
یک حساب سرانگشتی نشان میدهد که مجموع میزان تأخیر در سفرهای فقط کاری در طول روز برابر با 125 هزار ساعت است. اگر این مقدار روی افرادی که در حال کار هستند صرف میشد نرخ کارآمدی و سودآوری شهر هامبورگ تا ۲ درصد افزایش مییافت.
دلایل این ناکارآمدی در خیابانها به اطلاعات کم و همکاری ضعیف بین رانندگان است. مسئولان ترافیک شهری امکانات کمی برای حل این مشکل در اختیار دارند.
اما در یک شهر هوشمند؛ دادههای ترافیکی در لحظه در اختیار مسئولان مدیریت ترافیک و رانندگان قرار میگیرد. این اطلاعات در قالب مجموعهای از پیشنهادات در دسترس قرار میگرد: کدام وسیله حمل و نقل در چه زمانی در کدام مسیر مناسبتر است. همچنین در کدام مکانها فضای پارک خالی وجود دارد. در مسیرهای شلوغ؛ چه آلترناتیوهای دیگری وجود دارد. بحث اشتراکگذاری نیز از دیگر موارد مهم است.
شهرها چه کارهایی باید انجام دهند؟
همین حالا هم؛ کمپانیها مجموعه عظیمی از اطلاعات قابل استفاده برای استفاده هوشمندانهتر از فضای عمومی دارند. اولین کاری که بخش دولتی باید انجام دهد جمعآوری و پردازش اطلاعات موجود است. علاوهبر آن استانداردهای رایج نیز از دیگر موارد مهم برای تلفیق اطلاعات مختلف در آینده است.
برای اینکه حس رقابت وجود داشته باشد و توسعه شهری پایدار باشد؛ مجموعه اطلاعات باید در اختیار دانشمندان و بخش خصوصی قرار گیرد تا از آن استفاده کنند. از نظر «اوتو» این سناریو کاملا ایدهآل است.
شهرها باید بتوانند برای رسیدن به استانداردهای متداول فناوری گام بردارند تا خیلی سریعتر از مزایای در اختیار داشتند شبکه اطلاعات بهرهمند شوند.