۱۴۰۳ چهارشنبه ۰۲ خرداد

حفاظت از اطلاعات بانکی و مقابله با ویروس جدید زئوس

به گزارش ICTPRESS به نقل از روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، ویروس زئوس یک ویروس تقریباً قدیمی و شناخته شده است که در طول سال های 2007 و 2010 به شدت فعال بود.
بطوریکه براساس گزارشات منتشر شده در سال 2010 بیش از 5/3 میلیون کامپیوتر شخصی در ایالت متحده امریکا به این ویروس آلوده و رقمی معادل 100 میلیون دلار به این کشور خسارت وارد کرد.
در آن زمان شرکت های کارت های اعتباری به کاربران امریکایی نسبت به فعالیت جعلی روی کارت های اعتباری آنها هشدار داده بودند. البته بعدها مشخص شد این کاربران آلوده، روی لینک های مخربی که از طریق شبکه اجتماعی فیس بوک برای آنها ارسال شده بود، کلیک کرده بودند.
اما خبرها حاکی از آن است که نوع جدید ویروس زئوس با عنوان زئوس فیس بوک جانی تازه گرفته و از طریق همین شبکه اجتماعی در حال گسترش است. از این رو اگر شما فکر می کنید که به این ویروس مبتلا شده اید و یا دست کم می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد آن داشته باشید ادامه این مطلب را بخوانید.
ویروس زئوس چیست؟
ویروس زئوس یک بدافزار مخرب است که بین سال های 2007 و 2010 فعالیت گسترده ای داشت. اما حالا این ویروس به شکلی جدید از طریق گوشی های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید و بلک بری و همچنین شبکه اجتماعی فیس بوک در حال گسترش است. از این رو کاربران فیسبوک و همچنین طرفداران برنامه های کاربردی گوشی های هوشمند باید بیشتر از هر کس دیگری مراقب و گوش به زنگ باشند.
ویروس زئوس تا زمانیکه یک فعالیت بانکداری آنلاین انجام نمی شود در یک خواب عمیق است اما به محض آنکه کاربر از یک وب سایت بانکی برای انجام خدمات بانکداری خود استفاده می کند، ویروس خفته زئوس هم بیدار می شود تا آدرس های بانکی و اعتبارات شما را به سرقت ببرد.
چگونه ویروس زئوس فیس بوک را شناسایی کنیم؟
در فایل های کامپیوتری خود جستجو کنید. با اینکار چنانچه به صورت تصادفی اقدام به نصب نرم افزارهای مخرب کرده باشید آن را شناسایی کرده و پاکسازی خواهید کرد. ویروس زئوس معمولاً خود را در قالب فایل هایی با نام های NTOS ، WSNPOEM و PP06 پنهان می کند. پس در فایل های شخصی خود به دنبال فایل هایی نظیر PP06.EXE و NTOS.EXE باشید.
در فیس بوک مراقب سرقت هویت خود باشید
چند سالی است که تکنولوژی و فناوری های جدید این امکان را به ما داده است تا به راحتی و از طریق سیستم های کامپیوتری خانگی و حتی گوشی های تلفن همراه، فعالیت های بانکی خود ا انجام دهیم اما به موازات این رشد سریع، سودجویانی که به دنبال به دست آوردن پول باد آورده نیز هستند موقعیت خوبی را برای سرقت های از راه دور به دست آورده اند.
در این راه نیز رسانه های اجتماعی امکانات خوبی از اطلاعات شخصی قربانیان، در اختیار هکرها قرار می دهند. این اطلاعات به هکرها در راه اندازی حساب های جعلی مالی و سرقت هویت آنها کمک می کند. چراکه هکرها توانسته اند با استفاده از اطلاعات کافی که از قربانیان خود دارند هویت اصلی و حساب های بانکی وی را به خطر بیاندازند.
از این رو به کاربران توصیه می کنیم به منظور جلوگیری از این اتفاقات همیشه از یک آنتی ویروس خوب و کاملاً بروز استفاده کنند. یک آنتی ویروس خوب روی سیستم خود نصب کنید و همیشه از بروز بودن آن مطمئن باشید.
محصول Panda Global Protection  به عنوان یکی از قدرتمند ترین و کامل ترین نرم افزارهای امنیتی برای کابران خانگی و شخصی اینترنت می تواند انتخاب خوبی باشد. شما می توانید نسخه آزمایشی 2013 این محصول را از سایت محلی این شرکت به آدرس pandasecurity.ir دانلود و نصب کنید. استفاده از یک آنتی ویروس خوب و بروز بهترین روش مقابله با بدافزارها است و به شما در تشخیص و پاکسازی انواع ویروس های جدید و قدیم کمک می کند.
در مرحله بعد با استفاده از یک رمز عبور قوی و منحصر به فرد به هکرها اجازه حدس زدن رمزهای عبور بانکی و یا حساب های کاربری خود در شبکه های اجتماعی را ندهید. بعد از این نوبت به عملکرد شما در شبکه های اجتماعی می رسد. به راحتی اطلاعات شخصی خود را در اختیار تازه واردان قرار ندهید. اطلاعات هویتی را تنها در اختیار کسانی قرار دهید که از دوستی آنها مطمئن هستید.
و در آخر اینکه برای انجام فعالیت های بانکی، از مرورگر جداگانه ای که با آن به شبکه های اجتماعی وارد نمی شوید، استفاده کنیدو مطمئن باشید با رعایت همین نکات امنیتی ساده و در عین حال مهم هرگز به دام ویروس هایی نظیر زئوس گرفتار نخواهید شد.

نظرات : 0

ثبت نظر

72749