۱۴۰۳ شنبه ۱۵ اردیبهشت

ربات‌های هوشمند با تقلید از مورچه‌های اعزامی به فضا طراحی مي شوند

به گزارش ICTPRESS ، به تازگی، حدود 800 مورچه معمولی به منظور آموزش به دانشمندان در خصوص چگونگی حرکت آنها در گرانش پایین به ایستگاه بین‌المللی فضایی اعزام شده‌اند.
این هشت کلونی هر یک به اندازه یک تبلت، همچنین برای آموزش به کارشناسان در خصوص چگونگی ساخت ربات‌هایی اعزام شده‌اند که با یکدیگر تعامل برقرار می‌کنند.
مورچه‌ها در درون کلونی‌ها بر اساس قوانین درونی‌شده حرکت می‌کنند و تعداد مورچه‌های مجاورشان را با استفاده از شاخک‌ها و حس بویایی‌شان ارزیابی می‌کنند.
این مورچه‌ها با همکاری یکدیگر به منظور یافتن غذا و تجهیزات، قطعه‌ای زمین را به صورت کامل می‌پوشانند.
زمانی که این ناحیه بزرگ می‌شود، آنها از حرکت در دایره‌های کوچک به پخش‌شدن در خطوط مستقیم‌تر تغییر وضعیت می‌دهند و زمین بیشتری را می‌پوشانند.
با این حال، در میکروگرانش فضا، قوانین مورچه‌ها به هم می‌ریزد و آنها مجبورند مجموعه‌ای از مقررات ذاتی را برای انجام فعالیت‌هایشان طراحی کنند.
دانشمندان از این قوانین انعطاف‌پذیر برای آموزش‌ به ربات‌ها در خصوص همکاری با یکدیگر به شیوه همسان و انجام فعالیت‌هایی مانند جستجوی ساختمان در حال‌ احتراق استفاده می‌کنند.
در این آزمایش‌ها، تصاویری از مورچه‌ها با استفاده از دوربین‌های ویدیویی حاضر به زمین ارسال می‌شوند.
سپس، تیمی از دانشجویان کالج پزشکی بایلور در تگزاس بر این تصاویر نظارت می‌کنند و آن‌ها را با کلونی مشابهی در کلاس درسشان مقایسه می‌کنند.
این محموله غیرمعمول توسط یک موشک بدون سرنشین که حاوی 28 مینی‌ماهواره موسوم به "کبوتران" (Doves) بود، به فضا پرتاب شد.
هر یک از این ماهواره‌ها کمتر از 60.96 سانتی‌متر عرض دارند و حاوی دوربین‌هایی با تفکیک‌پذیری فوق‌بالا هستند که محصولات کشاورزی، تغییرات آب وهوا و بلایای طبیعی از قبیل سیلاب‌ها و آتش‌سوزی‌های وسیع را رهگیری می‌کنند.

نظرات : 0

ثبت نظر

45202