۱۴۰۳ جمعه ۲۸ اردیبهشت

با تولید نرم‌افزار هم میتوان به مردم خیر رساند

آیا این افراد نیز خیری به مردم می‌رسانند ؟

پاسخ  این سوال را در زندگی‌نامه ترجمه شده مرحوم استیو جابز یافتم. بدون مقدمه، این قسمت از کتاب زندگی‌نامه استیو جابز را برایتان نقل می‌کنم :
جابز یک روز بر سر میز لری کنیون رفت (که از مهندسان سیستم عامل مکینتاش بود) و از این موضوع نالید که چرا زمان بالا آمدن سیستم عامل آنقدر طولانی است.
کنیون توضیحات فنی‌اش را شروع نکرده بود که جابز وسط حرفش قیچی گذاشت و پرسید‌‌‌ «اگر بتواند زندگی یک نفر را نجات بدهد، حاضر هستی راهی پیدا کنی که سیستم عامل ده ثانیه سریع‌تر بالا بیاید؟»
کنیون گفت که شاید بتواند،
جابز سراغ وایت بورد رفت و نشان داد اگر 5 میلیون نفر در حال استفاده از مکینتاش باشند و هر روز 10 ثانیه بیشتر طول بکشد تا سیستم‌شان بالا بیاید، هر سال 300 میلیون ساعت یا بیشتر از عمر آن‌ها تلف خواهد شد که اگر در آن صرفه‌جویی شود برابر با عمر 100 انسان است.
اتکینسن می‌گفت: «لری فوق‌العاده تحت تاثیر قرار گرفت و چند هفته بعد که استیو برگشت، سیستم عامل 28 ثانیه سریع‌تر بوت می‌شد.
روش او برای انگیزش افراد "ترسیم چشم‌اندازهای بزرگتر" پیش روی‌شان بود»

 


آرتور سی کلارک گفته بود «هر فناوری وقتی به حدی از پیشرفت برسد، دیگر نمی‌توان آن را از جادو تفکیک کرد»   

با نگاه به عقیده کلارک حالا به نظر نگارنده مهندسین و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار جادوگران این دوره از تاریخ هستند. 
این فقط یک جنبه از کار مهم و مفیدی است که مهندسان و تولیدکنندگان نرم‌افزار برای بشریت انجام می‌دهند: کمک به صرفه‌جویی در وقت.
همه شما که پشت سیستم‌تان نشسته‌اید و به کمک یک زبان برنامه‌نویسی با کامپیوتر پیش رویتان حرف می‌زنید تا به آن‌ بفهمانید که چطور کارها را برای انسان‌ها انجام بدهند، همه شما در حال کمک به آدم‌ها هستید که کارهایشان را در زمان کمتر و با دقت بیشتری انجام بدهند.
کمک می‌کنید که به جای صرف وقت‌شان برای کارهای تکراری و پردازش‌های طولانی، آن‌ها را به نرم‌افزارهای تولیدی شما بسپارند و بتوانند وقت بیشتری را با خانواده‌شان بگذرانند.
کمک می‌کنید که روزانه از هزاران هزار سفر درون شهری بی‌مورد جلوگیری شود که خودش عاملی در کاهش آلودگی هوا و آلودگی صوتی و ترافیک و ... است.
شما کمک می‌کنید تا آدم‌ها بتوانند بینش وسیع‌تر و دقیق‌تری نسبت به اتفاقات پیرامون خود داشته باشند و تصمیمات بهتری را در زمان کوتاه‌تر اتخاذ کنند.
بنابراین به عقیده نگارنده : با تولید نرم‌افزار هم میتوان به مردم خیر رساند

نظرات : 0

ثبت نظر

39843