۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک: سرای نوآوری در دانشگاه‌ها راه‌اندازی می‌کنیم

ICTPRESS - مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک اعلام کرد این شرکت تصمیم دارد در همه دانشگاه‌های کشور سرای نوآوری راه‌اندازی کند.

 

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، علیرضا ماهیار مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در حاشیه نمایشگاه کار که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است، گفت: برای نخستین‌بار است که این تصمیم را اعلام می‌کنم که به دنبال راه‌اندازی سرای نوآوری در همه دانشگاه‌های کشور هستیم و این موضوع با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نیز مطرح شده ‌است.

وی در ادامه اظهار داشت: در پی این هستیم تا سرای نوآوری به مرکزی تبدیل شود که ظرفیت جذب نخبگان را برای شرکت‌های فناوری فراهم کند.

ماهیار افزود: قصد داریم برای همه گروه‌های انفورماتیک مرکزی ایجاد کنیم. همچنین در نظر داریم مجموعه‌های دانش‌بنیان را در راستای زنجیره ارزش کاری شرکت‌ها به خدمت بگیریم. باتوجه به ظرفیت گروه ملی انفورماتیک این آمادگی را داریم که در بالاترین سطح با همه دانشگاه‌ها همکاری کنیم؛ پیش‌بینی من این است که سرای نوآوری می‌تواند زمینه تعامل بسیار خوبی را بین دانشگاه و صنعت، به ویژه صنعت انفورماتیک فراهم کند.

مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک تصریح کرد: مدلی که برای ایجاد سرای نوآوری ترسیم شده، جدید است و از ساختارهای سنتی کارخانه نوآوری و پارک ملی فناوری فاصله دارد. تلاش کردیم چهارچوب‌ها را در مدل جدید بازطراحی کنیم. سرای نوآوری در هر دانشگاه باتوجه به شرایط و ویژگی‌های همان دانشگاه طراحی و راه‌اندازی می‌شود. سرای نوآوری دانشگاه صنعتی شریف با سرای نوآوری در دانشگاه صنعتی اصفهان قطعا متفاوت خواهد بود. هدفمان از ایجاد سرای نوآوری این است که نیروی متخصص در داخل اکوسیستم به بهترین نحو نقش‌آفرینی کرده و موثر باشد.

وی در ادامه بیان کرد: در گروه ملی انفورماتیک بر مبنای برندینگ جدید این شرکت، به دنبال عبور از بانکداری الکترونیکی به سمت بانکداری هوشمند هستیم و برای تحقق این موضوع، حضور و مشارکت در این نمایشگاه‌ها و تعامل با نیروهای نخبه کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم که در آینده شاهد حضور این نسل در مجموعه ملی انفورماتیک خواهید بود. نسل جدید می‌تواند نقش بسیار موثری در شرکت ملی انفورماتیک ایفا کند.

ماهیار در رابطه با معیارهای نیروی انسانی خوب در حوزه فناوری گفت: قطعا تخصص، تعهد، نخبگی و کارآمدی در کنار هم معنا پیدا می‌کنند؛ این نمایشگاه نیز می‌تواند الگویی باشد که دیگر دانشگاه‌ها، نمایشگاه‌های مشابهی را میزبانی کنند. مسابقات ACM نیز زمانی که من تازه فارغ‌التحصیل شده بودم در دانشگاه تهران برگزار می‌شد و با استقبال بالای نسل جوان مواجه می‌شد. به طور کلی نسل جوان و نخبه کشور به چنین رویدادهایی علاقه‌مند است.

وی گفت: شرکت خدمات انفورماتیک مسابقه برنامه‌نویسی برگزار کرد؛ در این مسابقه فردی حضور یافته بود که در حوزه مهندسی آب تحصیل کرده اما طی چند دقیقه موفق شد مساله مطرح شده را برنامه‌نویسی و حل کند. خواهشی که من از مدیران خدمات انفورماتیک داشتم این بود که تعامل با نیروهای انسانی متخصص را ادامه دهیم و با دانشگاه، نخبگان و افرادی که در این نمایشگاه حضور دارند، تعامل و همکاری داشته باشیم و پیشنهاد دادم که رویدادهای مشابهی برگزار کنیم. شرکت خدمات انفورماتیک این ظرفیت را دارد که نخبگان را جذب و از توانایی‌هایشان استفاده کند.

در ادامه مهسا علیخانی رئیس گروه استعدادیابی و استخدام شرکت خدمات انفورماتیک گفت: اقدامی که برای استخدام همکاران داریم با رویکرد کنشگرانه است. به دنبال این هستیم که نیروهای جوان و نخبه و استعدادها را شناسایی کنیم. این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی برای آشنایی با نخبگان دانشگاهی است.

وی افزود: در نمایشگاه‌ها، با جشن‌های فارغ‌التحصیلی و رویدادهای مختلف دانشگاهی همواره حضور فعالی داریم؛ همچنین با دانشگاه‌ها تفاهم‌نامه همکاری منعقد کردیم و با آن‌ها تعامل و همکاری داریم، از دانشگاه‌ها حمایت مالی می‌کنیم و رویدادهای مختلف را برگزار می‌کنیم.

علیخانی در پایان گفت: در این رویدادها کسب‌وکار و نیازمندی‌های شرکت خدمات انفورماتیک را به دانشجویان معرفی می‌کنیم. تلاش می‌کنیم شرکت خدمات انفورماتیک را در ذهن دانشجویان به گونه‌ای ترسیم کنیم که استخدام در این شرکت را به عنوان یکی از اهداف بعد از فارغ‌التحصیلی در نظر بگیرند.

   

نظرات : 0

ثبت نظر

41172