۱۴۰۳ پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت

عامل حساسیت عده ای به گوشت قرمز شناسایی شد

به گزارش ICTPRESS، واکنشهای آلرژیک از استفراغ و دردهای عضلاتی شکمی تا کهیر و آنافيلاکسيس پس از نیش کنه های تک ستاره که نام علمی آن " Amblyomma americanum" ایجاد می شود که می تواند به مشکل در تنفس و گاهی مرگ منتهی شود.
برخلاف اکثر آلرژیهای غذایی، علائم آلرژی به گوشت قرمز پس از نیش این نوع کنه سه تا شش ساعت پس از آن که فرد گوشت مصرف می کند ظاهر شده و اغلب این موارد در نیمه های شب صورت می گیرد.
اغلب برای مردم دشوار است که ارتباط بین نیش کنه تک ستاره و حساسیت به گوشت قرمز را تشخیص دهند.
موارد این حساسیت غیر معمول نخستین بار در دانشگاه ویرجینیا شناسایی و پس از آن موارد بعدی ثبت شد.
ارین مک گینتی متخصص کودکان و حساسیت بزرگسالان در ایست همپتون نیویورک که اظهار داشت هر هفته چندین مورد از این نوع حساسیت را مشاهده می کند گفت: نیش این کنه در این منطقه مشکل بسیار بزرگی است. من مدتهاست که درحال تلاش برای ارتقای آگاهی عمومی در این رابطه هستم، اما هنوز هم بسیاری از مردم نمی توانند این مسئله را باور کنند.

نظرات : 0

ثبت نظر

21916