۱۴۰۴ یکشنبه ۱۶ آذر

قند چگونه در چند دقیقه مینای دندان را ذوب می‌کند؟ + فیلم

ICTPRESS - مصرف زیاد شیرینی و شکلات، باعث آسیب‌پذیرتر شدن دندان‌ها می‌شود. به محض تماس اولین لقمه‌ شیرین با دهان باکتری‌ها شروع به تجزیه‌ قند و تولید اسیدهای مخرب می‌کنند. برخورد مواد شیرین با دندان‌ها باعث می‌شود باکتری‌ها شروع به تجزیه‌ قند و تولید اسیدهای مخرب کنند که این باعث از بین رفتن مینای دندان‌ها و در طولانی‌مدت پوسیدگی آنها خواهد شد.

 

 

نظرات : 0

ثبت نظر

33792