۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ اردیبهشت

مجله "پژوهش و فناوری" پژوهشکده صنایع غذایی رو نمایی شد

به گزارش ICTPRESS به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی : این مجله با هدف انتشار نتایج تحقیقات پژوهشگران در قالب مقالات علمی و ارائه آن به تمامی دانشگاهها، مراکز آموزشی و تحقیقاتی مرتبط با صنایع غذایی و کتابخانه های این مراکز انشار یافته است.
این گزارش می افزاید: این فصل نامه در چهار شماره در هر سال به چاپ می رسد که نخستین شماره آن مجله با دریافت مجوز چاپ از وزارت علوم تحقیقات و فناوری در تیراژ یک هزار نسخه به چاپ رسیده است.

نظرات : 0

ثبت نظر

90011