• © تمامی حقوق این وب سايت متعلق به ICTPress.IR می باشد.
    © Copyright 1998-2013 ICTPress.IR - ICT
Facebook
Twtitter
Twtitter
نسخه مناسب چاپ

آغاز به کار بیست‌وهشتمین کنفرانس بین‌المللی کامپیوتر با مشارکت همراه اول

ICTPRESS - رییس مرکز تحقیق‌وتوسعه همراه اول در کنفرانس بین‌المللی کامپیوتر که با حمایت این اپراتور در حال برگزاری است، ضمن بر شمردن چالش‌های صنعت تلکام به نحوه تحول این صنعت پرداخت.

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی کامپیوتر انجمن کامپیوتر ایران روز چهارشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۱ با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در دانشگاه صنعتی شریف تهران آغاز به کار کرد و تا پنجشنبه ۶ بهمن ادامه دارد.

 این کنفرانس همه ساله پژوهشگران، دانشجویان و مهندسان از دانشگاه ها و مراکز علمی و صنعتی را با هدف تبادل یافته ها و دستاوردهای علمی جدید در حوزه های مختلف علوم کامپیوتری گردهم‌ می‌آورد.

 

 

 

 

وحید شاه منصوری، رئیس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نیز امروز همزمان با افتتاحیه این کنفرانس به ایراد سخنرانی با موضوع «اکوسیستم نوآوری، پیشران تحول دیجیتال» پرداخت و اظهار کرد: صنعت تلكام و مخابرات يكي از صنايع بسيار هزينه بر در جهان است كه طی‌ سال های اخير با چالش بازگشت سرمايه و كاهش بازدهی دست به گريبان بوده و این مسئله به دلیل رکود درآمدها و رشد مداوم حجم ترافیک، همراه با هزینه های سنگین سرمایه ای بوده است.

وی ضمن برشمردن چالش های صنعت تلکام، به مقایسه درآمدها و ارزش سهام بازار سرمایه شرکت های مخابراتی (Telco) در برابر شرکت ها و غول های فناوری (Techco) پرداخت و گفت: در حاليكه اپراتورها و شركت های مخابراتی هزينه های بالايی را براي تجهيزاتی از قبیل آنتن و کابل تحت عنوان Capex متحمل می شوند، شرکت های فناوری بیشتر روی تحقیق و توسعه و نوآوری متمرکز بوده و هزینه می کنند.

شاه منصوری افزود: مخابراتی ها کمتر از سه درصد درآمد خود را در «تحقیق و توسعه» صرف می کنند، در حالیکه هزینه کرد شرکت های فناوری تا ۲۵ درصد در این بخش است.

رئیس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول به نحوه تحول این صنعت یعنی تلکام برای پاسخ به چالش ها اشاره و خاطر نشان کرد: یکی از اولین اقدامات اپراتورها، تنوع بخشیدن به جریان های درآمدی تحت عنوان ورود به Beyond Core و ارائه انواع سرویس های دیجیتال در بخش های B2B و B2C بوده است.

وی همچنین در ادامه صحبت هایش، «افزایش کارآمدی دیجیتال اپراتور» و «نقش اپراتور به عنوان توانمندساز اکوسیستم» را به عنوان دو نقش کلیدی برای تحقق تحول دیجیتال بر شمرد.

همچنین نشست تخصصی با موضوع «نقش اپراتورهای موبایل در تجاری سازی سرویس های اینترنت اشیاء» از جمله برنامه های افتتاحیه کنفرانس بود که با حضور مدیران صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور و علاقه مندان این حوزه برگزار شد.

 

 

شماره خبر: 53595
تاریخ: چهارشنبه 5 بهمن 1401  

نظر خود را برای ما ارسال کنید

نام شما:
ایمیل شما:
نظر شما:
کد امنیتی:
Jasjoo CAPTCHA

پیوندهای مرتبط