۱۴۰۴ جمعه ۱۴ آذر

افشاگری درباره مخفی‌کاری شرکت متا علیه امنیت کودکان

ICTPRESS - دو کارمند سابق متا دیروز سه‌شنبه به یک کمیته فرعی سنای آمریکا گفتند این شرکت نتایج تحقیقات مهمی را با هدف کسب سود مخفی کرده است.

 

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از واشنگتن پست، به گفته کارمندان سابق متا، این شرکت نتایج تحقیقات حیاتی در مورد خطراتی که کودکان هنگام استفاده از دستگاه‌ها و برنامه‌های واقعیت مجازی این شرکت با آن مواجه هستند را مخفی کرده تا کسب درآمد و سود آن مختل نشود.

به گفته این دو کارمند، تخلف متا تلاشی برای جلوگیری از تبلیغات سوء و بررسی‌های نظارتی بوده است.این کارمندان، جیسون ساتیزان، محقق سابق حوزه ایمنی واقعیت مجازی، و کیسی سویج، محقق سابق جوانان، در برابر هیئت کمیته قضایی سنا شهادت دادند که متا پس از واکنش‌های سیاسی سال ۱۴۰۰ که در پی افشای مطالعات داخلی توسط فرانسیس هاوگن، مدیر سابق محصول متا، با آن مواجه شد، تحقیقات داخلی در مورد ایمنی جوانان در واقعیت مجازی را بررسی، ویرایش و گاهی وتو و حذف کرده است.

سویج در این مورد گفت: قرار شد یک کارشناس حقوقی هر کاری را که انجام می‌دهم به دقت بررسی کند، به من بگوید چه تحقیقاتی را می‌توانم انجام دهم و چه تحقیقاتی را نمی‌توانم انجام دهم، و اطمینان حاصل کند که گزارش‌های تحقیقاتی من در صورت افشای عمومی، خطری برای متا ایجاد نمی‌کنند. به من گفته شد که در مورد انواع آسیب‌هایی که کودکان در واقعیت مجازی تجربه می‌کنند تحقیق نکنم و این حس را به من القا کردند که اگر در این مورد پافشاری کنم، شغلم را به خطر می‌اندازم.

ساتیزان، سویج و دو محقق دیگر که هنوز در متا کار می‌کنند، هزاران صفحه از پیام‌های داخلی، یادداشت‌ها و ارائه‌های مربوط به دهه گذشته در مورد خدمات واقعیت مجازی متا را به کنگره ارائه دادند که به گفته آنها ادعاهایشان مبنی بر حذف تحقیقات در مورد خطرات واقعیت مجازی برای امنیت کودکان را تقویت می‌کند.

آنها افزوده اند که متا به دنبال توجیه انکار اثرات منفی محصولات این شرکت بوده است.سخنگوی متا، دنی لور، در بیانیه‌ای در این مورد گفت: ادعاهای کارمندان بر اساس اسناد داخلیِ گزینشیِ فاش‌شده‌ای است که به‌طور خاص برای ایجاد یک روایت نادرست انتخاب شده‌اند.او افزود: حقیقت این است که هرگز هیچ ممنوعیت کلی برای انجام تحقیقات در مورد جوانان وجود نداشته و این شرکت به تحقیقات در مورد ایمنی و رفاه جوانان ادامه داده است.

ساعاتی پیش برگزاری این از جلسه استماع، سناتورها ایمی کلوبوچار و ریچارد بلومنتال در کنار والدین قربانیان شبکه‌های اجتماعی، کنفرانس خبری برگزار کردند تا از تصویب قانون ایمنی آنلاین کودکان حمایت کنند. این طرح در صورت تبدیل به قانون، شبکه‌های اجتماعی را مسئول مراقبت معقول از کودکان برای جلوگیری از تاثیرپدیری از خطرات محصولات مختلف می‌داند. این طرح سال گذشته در سنا تصویب شد اما در مجلس نمایندگان آمریکا رد شد.

نظرات : 0

ثبت نظر

99046