۱۴۰۳ جمعه ۲۸ اردیبهشت

گوشت آزمايشگاهي مصنوعي توليد شد

از سرم جنینی حیوانات گرفته شده اند، رشد می کنند و از یک داربست زیستی برای تمایز آنها به سلول های عضلانی استفاده می شود.
بنابر شنيده هاي غير رسمي در اين زمينه: محققان توانسته اند این کار را با سلول های بنیادی موش انجام دهند؛ گوشت های مصنوعی در محیط آزمایشگاهی نمی توانند زیاد رشد کنند و بزرگترین تکه گوشت به دست آمده از این روش ابعاد ۸ در ۲ در ۰.۴ میلی متر داشته است.
تولیدکنندگان گوشت به ناچار این تکه های کوچک را مرتبا با الکتروشوک تحریک می کنند تا از بین نروند.
محققان (از كشور هلند) مي گويند با تغییر دادن در ترکیب محیط کشت گوشت می توانند طعم و کیفیت آن را اصلاح کنند.
دانشمندان هلندی به فکر تولید انواع متنوعی از گوشت مصنوعي افتاده اند و قصد دارند تا با شبیه سازی عروق خونی در این گوشت های مصنوعی، امکان بزرگتر شدن آن و تولید انواع مناسب برای استیک (کمی سفت و آبدار) را فراهم کنند. همچنین اعلام کرده اند که طرح هایی برای تولید گوشت چرخ شده دارند.

نظرات : 0

ثبت نظر

82843